vr 14 dec. - Masterclass Fashion- en Portretfotografie met Brendan de Clercq

Brendan de Clercq is een fotograaf van wereldfaam en heeft al vele beroemde en minder beroemde mensen op zijn karakteristieke wijze vastgelegd. Daarnaast is hij ook één van de gecertificeerde Profoto Trainers in de wereld. Brendan heeft zijn sporen ruimschoots verdient in de fashion- en modelfotografie en heeft grote namen in de wereld van fashion en media op indringende wijze mogen vastleggen. Misschien heb je hem zelfs wel gezien als gastjurylid bij "Het perfecte Plaatje" op TV! Jij kunt nu profiteren van zijn kennis en begeleiding tijdens een speciale Masterclass op vrijdag 14 december.

Zijn kennis van licht en flitstechnieken zijn fenomenaal en vormen de basis van Brendan’s creatieve gedachte. Ook wij zijn groot fan van zijn werk, en afgelopen jaar heeft hij de cover-foto van Focus magazine geschoten met een uitgebreide ‘Behind the scenes’ blik. Brendan deelt graag zijn kennis en expertise via workshops en masterclasses waarin hij vele fotografen wereldwijd op zijn eigen fanatieke en enthousiaste manier weet te inspireren die zichzelf willen verbeteren op het gebied van fotografie- en lightshaping gebied met Profoto.

Het werk van Brendan kenmerkt zich door krachtige beelden met emotionele expressie in een duidelijk herkenbare eigen stijl.

Doe mee met de Masterclass

Op  vrijdag 14 december zal Brendan de Clercq voor CameraTools een Masterclass organiseren van 10:00 tot 16:00 uur in de workshopruimte van Sven Scholten Photography. Onder begeleiding van Brendan ga je in een kleine groep aan de slag om jouw fashion- en portretfotografie naar een hoger niveau te tillen.

Het dagprogramma bestaat naast een kort theoriedeel ook uit een flink deel praktijk. Natuurlijk wordt de lunch geheel verzorgd! Er zal een model aanwezig zijn om het praktijkdeel vorm te geven en om de theorie direct toe te kunnen passen. Na afloop worden de gemaakte foto’s besproken en kun je al je nog niet gestelde vragen stellen om met een flinke dosis kennis thuis verder te kunnen werken aan je fotografie!

Deelname aan de Masterclass kost € 99,- per persoon en er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Wil jij er ook bij zijn? Bestel dan snel jouw ticket via onze site!.

Bestel jouw ticket