vr 15 dec. - Sneak preview Panasonic G9 met Daimon Xanthopoulos

Kom langs en ontdek de nieuwe Lumix G9 en Leica 200mm lens

Ben jij ook nieuwsgierig naar de nieuwe Panasonic Lumix G9 en de Panasonic Leica DG Elmarit 200mm f/2.8 Power OIS? Dan moet je zeker aanwezig zijn bij de Sneak Preview op vrijdag 15 december bij CameraTools in Apeldoorn! Naast een boeiende korte lezing van LUMIX ambassadeur Daimon Xanthopoulos is er ook de kans om hands-on te gaan met deze nieuwe camera en lens.

Bij aanvang om 11:00 uur zal er eerst een korte lezing plaatsvinden van bekroond documentair fotograaf en filmmaker Daimon Xanthopoulos over zijn werk en ervaring met Panasonic LUMIX camera's. Als Europees LUMIX Ambassadeur geeft Daimon uitgebreide toelichting op het nieuwe vlaggenschip de Panasonic LUMIX G9. Verder is er naderhand de mogelijkheid de G9 camera en de nieuwe Panasonic Leica 200mm f/2.8 Power OIS lens zelf uitvoerig te testen.

Enkele bijzondere eigenschappen van de nieuwe LUMIX G9

  • Snelste autofocus ter wereld van 0.04 sec
  • 20 RAW beelden per seconde continue opname met tracking autofocus 
  • 60 RAW beelden per seconde in single AF
  • 80 MP RAW hoge resolutie foto’s door sensor shift
  • 0.83x grote digitale zoeker met 120 beelden per seconde weergave
  • Nieuwe camera ontwerp met display en vele andere nieuwe functies

Daarnaast is er voor alle deelnemers van de workshop is er na afloop een eerste exemplaar van LUMIX Stories cadeau. LUMIX Stories is hét nieuwe fotografiemagazine vol inspiratie en tips! Deelname aan deze Sneak Preview is helemaal gratis. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je op tijd aan via het aanmeldformulier hieronder!

Aanmeldformulier

Ik wil erbij zijn!
Je naam
E-mailadres
Opmerking optioneel

Over LUMIX Ambassadeur Daimon Xanthopoulos

Daimon Xanthopoulos legt zich sinds 2000 toe op het documenteren van de verhalen die volgens hem verteld moeten worden. Fotografie is een unieke communicatiemethode die niet wordt beperkt door taal, zegt hij. Hij kan zich daardoor richten op maatschappelijke problemen, onrechtvaardigheid en mensenrechten, en het lot van mensen, vooral kinderen, in de nasleep van conflicten. Daimon zijn werk is soms een verontrustend ooggetuige verslag dat emotionele reacties oproept, maar heeft tegelijk ook een artistieke schoonheid. "In mijn werk," legt hij uit, "probeer ik die elementen altijd te combineren door mensen te koppelen aan de thema's die ik in beeld breng."

Daimon zijn verhalen zijn zowel in print als online te vinden in uiteenlopende media, maar ook op televisie en in tentoonstellingen. Hij zegt dat hij fotografie graag combineert met film en audio, om zo verhalen te produceren voor verschillende mediakanalen. Deze kanalen fungeren vervolgens als "een manier om een groter publiek te bereiken", voegt hij toe, "en om de verhalen die ik wil vertellen nog verder te verdiepen”.

“Het werkt zo fijn dat ik met één compact systeem zowel films én foto's van hoge kwaliteit kan maken. Zo kan ik flexibel blijven en zo optimaal mogelijk mijn verhaal vertellen”, aldus Daimon Xanthopoulos.

Meer zien van Daimon? Kijk dan op zijn site, www.daimon.nl, of op zijn Instagram!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie