vr 15 mrt. - Workshop Zien is Ontdekken met Bob Luijks

Het programma van de workshop Zien is Ontdekken is geheel gericht op de kunst van het zien. Wat is er allemaal te vinden op plekken waar je zo aan voorbij loopt? Hoe benut je het aanwezige licht en zorg je voor voldoende spanning in beeld? Hoe maak je keuzes bij het fotograferen van je onderwerp? Allemaal zaken waar we tijdens deze workshop bij stil zullen staan. Onderweg laten we ons leiden door spontane vondsten. Daarbij wordt kijken ook daadwerkelijk zien! Je zult versteld staan van het aantal geschikte fotografische onderwerpen die je al doende tegen komt.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die eens echt met andere ogen naar de natuur en omgeving om zich heen wil kijken. Niveau en het type camera is totaal onbelangrijk.

Wat neem je mee?

Natuurlijk neem je je camera en objectieven mee. Een goed statief en eventueel wat filters kunnen goed van pas komen. Zorg dat je kleding aan hebt die absoluut vies mag worden en je goed warm houden. Neem ook wat te drinken mee voor onderweg.

Waar en wanneer?

Deze workshop zal plaatsvinden op vrijdag 15 maart 2019 van 13:00 tot 17:00 uur bij Langenboom. Het exacte verzamelpunt krijg je per mail toegestuurd zodat je weet waar je verwacht wordt.

Over Bob Luijks

Bob is fulltime professioneel natuurfotograaf uit het prachtige Limburg. Vanaf zijn geboorte in 1980 was hij altijd al graag buiten. Eerst om het buiten zijn, later vanuit een interesse over het hoe, wat en waarom. Deze interesse gaat niet alleen uit naar de dieren- en plantenwereld, maar vooral ook naar de achtergronden van het landschap. Deze kennis en interesse zie je tegenwoordig terug in de foto’s van Bob.

In de fotografie kun je Bob het best typeren als een duizendpoot. Het fotograferen vormt slechts een vertrekpunt voor alle andere activiteiten en werkzaamheden, zoals het schrijven van tijdschriftartikelen en boeken, het vormgeven daarvan, het overdragen van zijn passie via workshops, fotosafari's en presentaties.

Meedoen? Bestel jouw ticket!

Deelname aan deze workshop kost € 69,- per persoon. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers, zodat de kleine groep makkelijk op pad kan en er voldoende persoonlijke aandacht aan iedere deelnemer gegeven kan worden. Wil jij er ook bij zijn? Bestel dan nu jouw ticket voor deze workshop Zien is ontdekken onder leiding van Bob Luijks!

BESTEL JOUW TICKET