vr 18 jan. - Fujifilm Macro Experience met Bob Luijks

Wil je je verder ontwikkelen in de bijzondere wereld van macrofotografie? Boek dan nu jouw ticket voor de fantastische Fujifilm Macro Experience op vrijdag 18 januari 2019 in de Orchideeënhoeve met professioneel natuurfotograaf Bob Luijks!

  • Fantastische Macro Experience op vrijdag 18 januari
  • Lezing en begeleiding van natuurfotograaf Bob Luijks
  • Zelf macrofotografie oefenen in de prachtige Orchideeënhoeve
  • Test en probeer de krachtige Fujifilm camera's en lenzen

De diverse tuinen boordevol tropenflora- en fauna van de Orchideeënhoeve staan garant voor de meest fantastische opnames en een prachtige belevenis. Al wandelend over de avontuurlijke junglepaden kun je veel bijzondere planten en bloemen ontdekken en duizenden kleurrijke vlinders spotten en vastleggen in de grootste vlindertuin van Europa.

Je wordt in de 'zwevende' bloementuin ontvangen met koffie of thee en keuze uit heerlijk vers gebak. Hierna volgt een lezing van bekend natuurfotograaf Bob Luijks. Hij zal ons in de diepte meenemen in de facetten van Macro Fotografie. Na deze inspirerende lezing ga je met een door Fujifilm beschikbaar gestelde camera en/of lens op pad om bloemen, vlinders, papegaaien en vele andere tropische dieren vast te leggen in de prachtige tuinen van de Orchideeënhoeve.

Programma

13:00u - Ontvangst in 'zwevende' bloementuin
13:30u - Lezing in het jungletheater door Bob Luijks
14:30u - Fotograferen in de Orchideeën Hoeve
16:00u - Gezamenlijke afsluiting met drankje in de 'zwevende' bloementuin

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers, zodat er voor iedereen voldoende apparatuur én begeleiding aanwezig is. Wil jij er ook bij zijn? Bestel dan nu jouw ticket voor deze Fujifilm Macro Experience!

BESTEL JOUW TICKET