vr 2 feb. - Gratis lezing portretfotografie met live shoot door Marco ter Beek

Ontdek technieken voor betere portretfoto's met Marco ter Beek

Wil je leren hoe je een betere portretfoto maakt? Dan wil je zeker aanwezig zijn bij het dagvullende programma van Marco ter Beek bij CameraTools op vrijdag 2 februari met lezing en live shoot! Na een korte introductie over zichzelf vertelt Marco over de verschillende belichtingstechnieken en modeltechnieken die hij gebruikt.

Na het stukje theorie is het tijd voor de praktijk! In een live shoot met twee modellen laat Marco de technieken zien die hij in het theoriedeel heeft besproken. Hierbij leer je hoe Marco omgaat met zijn modellen en hoe hun onderlinge interactie verloopt. Vervolgens is het de beurt aan jou om zelf aan de slag te gaan. In verschillende lichtopstellingen kun je werken met de twee modellen en je gaat als deelnemer ook elkaar fotograferen! Zo ervaar je meteen hoe het is om model te zijn. Marco loopt continu rond om tips te geven. Hij twijfelt er niet aan: je wordt als deelnemer geïnspireerd om andere foto's te maken!

Over Marco ter Beek

Marco ter Beek is een professioneel portret-, fashion- en beautyfotograaf die ambassadeur van Sony is geworden na het halen van de status "Commended photographer" van de Sony World Photography Awards in 2017. Marco fotografeert zelf met de Sony A7R III systeemcamera.

Gespecialiseerd in off camera flash op locatie en in de studio

Zijn portfolio laat zich omschrijven als: sterk, krachtig en meerlaags. Voor Marco is een foto pas geslaagd als iemand er langer naar kijkt en in de ziel van zijn onderwerp kan kijken. Marco is geen snelle fotograaf die 200 foto’s in een half uur maakt, maar hij neemt altijd ruim de tijd om zijn portret te maken voordat hij afdrukt. Hij is gespecialiseerd in off camera flash op locatie en in de studio. Tijdens het bewerken maakt hij de definitieve beslissing over de look en feel van een foto, want elke foto vraagt om een eigen (na)bewerking.

Meld je nu aan

Deze gratis lezing met live shoot begint op vrijdag 2 februari om 10:30 uur, duurt tot ongeveer 16:00 uur en wordt gegeven in de workshopruimte op de eerste verdieping van de CameraTools showroom aan de Paramariboweg in Apeldoorn. Natuurlijk verzorgen we ook de lunch voor onze deelnemers. Er is slechts beperkt plek dus meld je tijdig aan!

Deze lezing met live shoot is volgeboekt!