vr 21 sep. - Haal alles uit de Profoto A1 flitser met Brendan de Clercq

Ben je in het bezit van een Profoto A1 flitser of sta je op het punt om er één aan te schaffen? Kom dan naar de doorlopende demo-workshop van Brendan de Clercq op vrijdag 21 september van 11:00 tot 16:00 uur!

Professioneel fotograaf en Profoto ambassadeur Brendan de Clercq is op vrijdag 21 september in onze showroom aanwezig tussen 11:00 en 16:00 uur om alles te vertellen én te demonstreren over de mogelijkheden van deze kleine krachtpatser. Want hoewel de A1 erg compact is, is het een Profoto-flitser in hart en nieren. Alleen kleiner.

De ronde kop levert een natuurlijk licht dat mooi geleidelijk afloopt. De Profoto A1 is daarnaast ongelofelijk eenvoudig in gebruik, heeft een supersnelle recycletijd en een accu met lange levensduur. Wie de Clercq kent weet dat hij graag zijn uitzonderlijke kennis en expertise graag deelt en wereldwijd veel fotografen inspireert. Dus deze workshop staat garant voor veel inspiratie en flitstechnieken.

De toegang is helemaal gratis! Kom jij ook langs op deze vrijdag? Vul dan even het formulier hieronder in zodat er genoeg ruimte vrij gehouden wordt.

Ja, ik ben er ook bij!
Naam
E-mailadres
Opmerking