vr 22 jun. - Fujifilm Photowalk in Park de Hoge Veluwe

Samen met Fujifilm organiseert CameraTools een speciale photowalk in het mooiste stukje natuur van Nederland, en jij kunt er ook bij zijn! Ter ere van het 10-jarig bestaan van CameraTools kun je op vrijdag 22 juni onder begeleiding van een natuurgids en een Fujifilm-ambassadeur mee het Nationaal park de Hoge Veluwe in om daar de mooiste beelden te maken met een selectie van de beste Fujifilm camera's en objectieven. Deze photowalk is de ideale gelegenheid om in een prachtige omgeving de nieuwste apparatuur van Fujifilm aan de tand te voelen.

Met een gids Park de Hoge Veluwe verkennen en vastleggen

In het hart van de Veluwe ligt de zogenoemde Groene Schatkamer van Nederland, Nationaal Park de Hoge Veluwe. Na een inspirerende inleiding en ontvangst door Fujifilm en CameraTools gaan we op pad met een natuurgids van het park om de natuur op bijzondere wijze vast te leggen.

Programma

13:30 uur - Ontvangst in het Bezoekerscentrum Nationaal Park de Hoge Veluwe
13:45 uur - Introductie CameraTools en Fujifilm
14:15 uur - Vertrek samen met natuurgids en de Fujifilm-ambassadeur
16:30 uur - Terugkomst en afsluiting

De kosten voor deze photowalk bedragen slechts 10 euro en zijn inclusief toegang tot het park! Natuurlijk ontvang je profiteer je als deelnemer aan deze photowalk ook van exclusieve korting op deze dag. Zien we jou straks ook terug bij deze Fujifilm photowalk op vrijdag 22 juni?

Bestel jouw ticket voor deze photowalk