vr 24 nov. - Haal meer uit Lightroom met Loupedeck

Op vrijdag 24 november kun je van 11:00 tot 16:00 uur terecht in de showroom van CameraTools voor een demonstratie van Loupedeck! De Loupedeck is razend populair onder fotografen die hun foto's beheren en bewerken in Adobe Lightroom. Loupedeck is een speciaal ontworpen toetsenbord, dat in uiterlijk wel wat weg heeft van een DJ mengpaneel, welke bedoeld is om sneller én eenvoudiger foto’s te bewerken. De meest gebruikte functies van Lightroom hebben een plekje gekregen op deze interface en zijn met hun eigen druk-, draai- of schuifknop direct aan te passen. Zo pas je in een handomdraai belichting, contrast, helderheid, vignette, hooglichten, schaduwen, witbalans en nog veel meer aan van je foto's.

Ontdek Loupedeck

De Loupedeck, een plug-en-play device, maakt het niet alleen leuker en sneller om je foto's te bewerken, maar zorgt tegelijkertijd voor meer creativiteit en toename van intuïtieve ingevingen. CameraTools zorgt dat je binnen een handomdraai overtuigd wordt door een speciale demonstratie van de Loupedeck in combinatie met het Adobe Lightroom. Niemand minder dan Gerhard Witteveen zal op vrijdag 24 november in onze showroom aanwezig zijn om je wegwijs te maken in dit unieke stukje gereedschap! Benieuwd naar de mogelijkheden van Loupedeck? Kom dan zeker even langs en laat je overtuigen van de kracht van Loupedeck!

Gerhard Witteveen

Gerhard Witteveen is fotograaf in Apeldoorn. Beeldmaker dus. Kleur, zwartwit, bewegend of stilstaand maakt hem niet zoveel uit. Gerhard werkt al een paar jaartjes in de fotografie. Al vanaf één van de eerste vakantiebaantjes was er een link met fotografie. Na een aantal jaren in de fotohandel, en ook in de studio voor familieportretten en huwelijksreportages is hij terechtgekomen in een studio waar voornamelijk voor zakelijke klanten gefotografeerd werd. In dat segment is Gerhard blijven werken, ook toen hij zijn eigen studio startte in 1996. Nu fotografeert hij voor klanten uit heel Nederland, en een paar daarbuiten. Koninklijke Talens, Sparta en Ninni Vi zijn daarvan voorbeelden. Veel van het beeld dat Gerhard maakt wordt in boeken gebruikt. Veel kookboeken, zoals vorig jaar het boek van de Volkskeuken, de kookrubriek van De Volkskrant, en broodboeken van “Heel Holland bakt” bakker Robért van Beckhoven. Ook zijn de beelden van Gerhard Witteveen gebruikt in veel boektitels in het segment hobby en creatief.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie