vr 24 nov. - Masterclass TS-E Canon Tilt-shift

Aan de slag met tilt-shift lenzen

Neem deel aan deze speciale masterclass en ontdek de mogelijkheden die de bijzondere TS-E tilt-shift objectieven van Canon bieden! Op vrijdag 24 november zal professioneel fotograaf Tony Vingerhoets je leren wat je kunt bereiken met een tilt-shift objectief tijdens een compleet verzorgde masterclass bij CameraTools in Apeldoorn.

Tony Vingerhoets

In zijn TS-E tilt-shift Masterclass zal Tony Vingerhoets het onderscheidende element van zijn fotografisch werk over brengen zoals compositie, helderheid, detail, kleur en contrast. Afgelopen decennium heeft hij gewerkt in China waar hij veel iconische architectuur en urban landscapes heeft gefotografeerd met Canon TS-E lenzen.

Na een inzichtelijke uitleg over tilt-shift techniek en de vele creatieve mogelijkheden van de TS-E lenzen neemt Tony je mee in de wereld van high-end fotografie. Middels zijn portfolio laat hij zien welke topfoto’s je kunt schieten met Canon’s superieure TS-E lenzen. Dat zal zeker inspireren om vervolgens zelf aan de slag te gaan met een tilt-shift lens en ervaring op doen met perspectiefcorrectie, scherptediepte-controle, select focus, miniatuur-effect en meer. Afhankelijk van weersomstandigheden wordt zowel binnen als buiten gefotografeerd.

Schema

  • 10:30 - Start Masterclass
  • 12:30 - Volledig verzorgde lunch
  • 13:15 - Start praktijkdeel
  • 16:30 - Einde

Goede voorbereiding op de nieuwste TS-E lenzen

Binnenkort verschijnen er 3 nieuwe Canon TS-E Macro objectieven, de TS-E 50mm f/2.8 L Macro, de TS-E 90mm f/2.8 L Macro en de TS-E 135mm f/4 L Macro. Deze Masterclass is daarmee een perfecte voorbereiding op het gebruik van deze nieuwe lenzen! Deelname aan deze Masterclass kost slechts € 99,- per persoon. Ga je na het volgen binnen 30 dagen over tot aankoop van een Canon TS-E tilt-shift lens? Dan krijg je de kosten van deze masterclass als korting op je aankoop!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie