vr 25 mei - Pentax Photowalk in Park de Hoge Veluwe

Samen met Pentax organiseert CameraTools een speciale photowalk in het mooiste stukje natuur van Nederland, en jij kunt er ook bij zijn! Ter ere van het 10-jarig bestaan van CameraTools kun je op vrijdag 25 mei onder begeleiding van een natuurgids en Pentax-ambassadeur en natuurfotograaf Mike Muizebelt mee het Nationaal park de Hoge Veluwe in om daar de mooiste beelden te maken met een selectie van de beste Pentax camera's en objectieven. Deze photowalk is de ideale gelegenheid om in een prachtige omgeving de nieuwste apparatuur van Pentax aan de tand te voelen.

Met een gids Park de Hoge Veluwe verkennen en vastleggen

In het hart van de Veluwe ligt de zogenoemde Groene Schatkamer van Nederland, Nationaal Park de Hoge Veluwe. Na een inspirerende inleiding en ontvangst door Pentax en CameraTools gaan we op pad met een natuurgids van het park om de natuur op bijzondere wijze vast te leggen.

Pentax en Mike Muizebelt

De toonaangevende spiegelreflexcamera’s van Pentax beschikken naast uitstekende technische specificaties ook over een aantal eigenschappen die hand-in-hand gaan met de wensen van een veeleisende natuurfotograaf. Weathersealing, duurzaamheid, automatische horizon correctie, een gps-module, digitaal kompas en niet te vergeten de astrotracer om hemellichamen te volgen. Pentax ambassadeur Mike Muizebelt neemt je graag mee op een inspirerende wandeling waarbij de huidige kleinbeeld en full-frame modellen van Pentax uitgebreid getest kunnen worden.

Mike Muizebelt is een full-time professioneel fotograaf met een uitgesproken passie voor reisfotografie, met name op het Afrikaanse continent. Maar hij geniet net zo zeer van het creëren van sfeervolle en verrassende foto’s in eigen land. Zijn werk is gepubliceerd in tijdschriften als National Geographic, Africa Geographic, Natuurfoto magazine en PF-magazine.

Programma

13:30 uur - Ontvangst in het Bezoekerscentrum Nationaal Park de Hoge Veluwe
13:45 uur - Introductie CameraTools en Pentax
14:15 uur - Vertrek samen met natuurgids en Mike Muizebelt
16:30 uur - Terugkomst en afsluiting

De kosten voor deze photowalk bedragen slechts 10 euro en zijn inclusief toegang tot het park! Natuurlijk ontvang je profiteer je als deelnemer aan deze photowalk ook van exclusieve korting op deze dag. Zien we jou straks ook terug bij deze Pentax photowalk op vrijdag 25 mei?

Bestel jouw ticket voor deze photowalk