vr 3 & 10 nov. - Ontdek het nieuwe filmen met Sony bij CameraTools!

Ga hands-on met de nieuwste Sony videocamera's

Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwste videocamera's van Sony en zou je ze graag eens van wat dichterbij willen bekijken en hands-on gaan? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Ontdek het nieuwe filmen op vrijdag 3 november of vrijdag 10 november van 10:00 uur tot 14:00 uur. Je kunt geheel gratis bij CameraTools in Apeldoorn kennis maken met de nieuwste HDR videocamera’s van Sony. Tijdens deze dagen staan wij samen met Sony klaar om al je vragen te beantwoorden en kun je hands-on gaan en hebben wij een interessant aanbod voor jou om over te stappen op een nieuwe Sony videocamera.

Programma

Om 10:00 uur gaan we van start met een uitleg over de belangrijkste punten van de nieuwe Sony HDR Camcorders. Natuurlijk doen we dat samen met experts van Sony, waaronder niemand minder dan Erik Put, productspecialist van Sony! Na een uitgebreide uitleg over al deze nieuwe producten kun je de camera’s van dichtbij bekijken. Tussendoor is er een hapje en drankje aanwezig en genoeg ruimte voor al jouw vragen. Uiteraard zijn de videospecialisten van CameraTools ook aanwezig. Als een van onze gasten profiteer je deze dag natuurlijk ook van exclusief Sony voordeel!

Meld je nu aan!

Er is beperkte plek dus meld je snel aan! Je ontvangt van ons een bericht met verdere informatie.

  
Je naam
E-mailadres
Aantal personen
Op welke dag wil je erbij zijn?
Op vrijdag 3 november 2017
Op vrijdag 10 november 2017
Opmerking optioneel

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie