vr 31 mrt. - Demonstratie druppelfotografie

Leer hoe je druppels razendsnel vastlegt

Op vrijdag 31 maart zal van 11:00 tot 16:00 uur Peterjan Jansen van Degreef & Partner aanwezig zijn in de CameraTools showroom in Apeldoorn voor een doorlopende demonstratie van druppelfotografie! Peterjan laat je zien hoe je met de juiste instellingen en toebehoren de meest bijzondere druppelfoto’s op de gevoelige plaat vastlegt.

Je hebt vast wel eens een foto van een druppel melk of water die in een kom valt gezien, precies vastgelegd op het moment dat de vloeistof opspat. Door de toevoeging van verschillende kleuren aan de foto ontstaan creatieve beelden met allerlei vormen. Maar hoe leg je zoiets op het juiste moment vast? Je kunt natuurlijk gaan voor "trial and error" en met de hand proberen om op precies het juiste moment af te drukken. Met de juiste hulpmiddelen echter kun je jouw camera zó instellen dat die zélf op het juiste moment ontspant. Tijdens de doorlopende demonstratie helpt Peterjan je op weg!

Tijdens deze demonstratie komen onder andere de Hähnel Captur Module Pro, de Hähnel Captur Receiver, de Nissin Di700a flitsers met Air 1 Commander en de handige Joby Gorillapods aan bod als uitstekende accessoires voor deze vorm van fotografie.

Deelname aan deze demo is helemaal gratis. Er zal gedurende de dag op vrijdag 31 maart doorlopend een demonstratie gehouden worden in onze showroom waarbij Peterjan je alles vertelt over én laat zien hoe je tot bijzondere druppelfoto’s kunt komen. Je hebt geen voorkennis nodig, alles wordt van A tot Z uitgelegd! Laat je ons via onderstaand formulier even weten of jij ook langs komt? Dan zorgen wij ervoor dat de koffie en Peterjan voor je klaar staan!

Ja, ik kom ook kijken op vrijdag 31 maart!
Naam
E-mailadres
Opmerking
optioneel

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie