vr 6 apr. - Sony Photowalk in Park de Hoge Veluwe

Samen met Sony organiseert CameraTools een speciale photowalk in het mooiste stukje natuur van Nederland, en jij kunt er ook bij zijn! Ter ere van het 10-jarig bestaan van CameraTools kun je op vrijdag 20 april onder begeleiding van een natuurgids en Sony-ambassadeur en natuurfotograaf Jan Vermeer mee het Nationaal park de Hoge Veluwe in om daar de mooiste beelden te maken met een selectie van de beste Sony camera's en objectieven. Deze photowalk is de ideale gelegenheid om in een prachtige omgeving de nieuwste apparatuur van Sony aan de tand te voelen.

Met een gids Park de Hoge Veluwe verkennen en vastleggen

In het hart van de Veluwe ligt de zogenoemde Groene Schatkamer van Nederland, Nationaal Park de Hoge Veluwe. Na een inspirerende inleiding en ontvangst door Sony en CameraTools gaan we op pad met een natuurgids van het park om de natuur op bijzondere wijze vast te leggen.

Met topcamera's van Sony om te testen

Wat is een photowalk zonder gave camera's en lenzen om uit te proberen? Samen met Sony zorgen we ervoor dat je op deze dag de beste camera's en objectieven van Sony uit kunt proberen, waaronder natuurlijk ook de full-frame Alpha systeemcamera's!

Programma

Ochtendsessie
09:30 uur - Ontvangst in het Bezoekerscentrum Nationaal Park de Hoge Veluwe
09:45 uur - Introductie CameraTools en Sony
10:15 uur - Vertrek samen met natuurgids en Jan Vermeer
12:30 uur - Terugkomst en afsluiting

Middagsessie
13:30 uur - Ontvangst in het Bezoekerscentrum Nationaal Park de Hoge Veluwe
13:45 uur - Introductie CameraTools en Sony
14:15 uur - Vertrek samen met natuurgids en Jan Vermeer
16:30 uur - Terugkomst en afsluiting

Ga jij ook mee met deze photowalk?

De kosten voor deze photowalk bedragen slechts 10 euro en zijn inclusief toegang tot het park! Je kunt zelf kiezen of je liever bij de ochtend- of middagsessie aanwezig wil zijn. atuurlijk ontvang je profiteer je als deelnemer aan deze photowalk ook van exclusieve korting op deze dag. Zien we jou straks ook terug bij deze Sony photowalk op vrijdag 6 april? Bestel dan via onderstaande knop snel jouw ticket!

Bestel jouw ticket voor deze photowalk