wo 24 jan. - Ontdek het beste van Sony in Omnisport Apeldoorn

Hands-on met Sony's nieuwste systeemcamera

Wil jij weten waar de nieuwe Sony A7R III en de andere topcamera's van Sony echt toe in staat zijn? Dan wil je zeker aanwezig zijn bij de speciale Sony demo-avond op woensdag 24 januari in Omnisport Apeldoorn! Langs de wielerbaan kun je aan de slag met de krachtige A7R III, razendsnelle A9 en de veelzijdige Cybershot RX10 IV.

Topcamera's van Sony

Tijdens deze volledig verzorgde demo-avond kun je hands-on gaan met de beste Sony systeemcamera's waaronder de  A7R III en A9 met een uitgebreide selectie aan toplenzen voor deze camera's. Ook kun je ervaren wat de mogelijkheden zijn van de Sony Cybershot RX10 IV bridgecamera met veelzijdige 24-600mm lens.

Op woensdag 24 januari ben je vanaf 17:30 van harte welkom voor een hapje en een drankje en gaan we om 18:00 uur van start met een uitleg over de belangrijkste punten van de nieuwste Sony camera;s. Natuurlijk doen we dat samen met experts van Sony, waaronder niemand minder dan Sony ambassadeur Gustav Kiburg en Sony specialist Eric Put, zodat je goed voorbereid bent op de praktijksessie. Daarna staat er vanaf 19:00 uur een ruime selectie van Sony camera's en objectieven klaar om langs de wielerbaan de camera's eens goed aan de tand te voelen! Gedurende de avond rouleren we zodat iedereen de verschillende camera's en lenzen uit kan proberen. Aan het eind van de sessie om 21:00 lever je de apparatuur weer in. Tot 21:30 uur is er ruimte voor nabespreking van de ervaringen met een afsluitend drankje. Als een van onze gasten profiteer je deze avond natuurlijk ook van exclusief Sony voordeel!

Programma

17:30 - Ontvangst bij Omnisport met een hapje en drankje
18:00 - Presentatie nieuwe innovaties van Sony
19:00 - Hands-on met Sony langs de wielerbaan
21:00 - Nabespreking
21:30 - Einde

Wil jij erbij zijn?

Deelname aan dit event is helemaal gratis! We hebben slechts beperkt plek, dus meld je snel aan via onderstaand aanmeldformulier als je er bij wil zijn. Ben jij benieuwd of dit de juiste camera voor jou is? Dan moet je zeker bij deze Sony demo-avond op woensdag 24 januari in Omnisport Apeldoorn aanwezig zijn! Vergeet ook niet een eigen snelle geheugenkaart mee te nemen zodat je thuis de gemaakte beelden met de camera's nog eens rustig terug kunt kijken. Deelnemers krijgen per e-mail bericht.

Dit event is volgeboekt!