wo 27 sep. - Meet & shoot met de Sony A9

Hands-on met Sony's topmodel

Een meet & greet doe je met een VIP (Very Important Person), een meet & shoot met een VIC (Very Interesting Camera)! CameraTools organiseert in samenwerking met Sony op woensdag 27 september een meet & shoot met de waanzinnige Sony A9. Jij kunt hands-on gaan met deze VIC tijdens een speciale demo-avond langs de wielerbaan in Omnisport Apeldoorn!

Zien is geloven: de snelle Sony A9

Laat je overtuigen van de mogelijkheden die de Sony A9 je biedt tijdens dit speciale test-event. Op papier klinken de specificaties al indrukwekkend, maar zodra je de camera in de hand neemt en hem tot het uiterste kunt brengen kun je ervaren wat deze getallen kunnen betekenen voor jou als fotograaf.

Bewegende onderwerpen leg je vast met een razendsnelle 20 beelden per seconde, zonder blackout in de haarscherpe elektronische zoeker - zo mis je geen moment van de voorbij flitsende baanwielrenners. De autofocus en -belichting worden 60 keer per seconde berekend zodat je nog meer scherpe beelden van de leider van het peloton vast kunt leggen. Met de maximale sluitertijd van 1/32.000 e seconde kun je zelfs de snelste bewegingen bevriezen. De Sony Exmor RS sensor in de Sony A9 heeft een gevoeligheid van 100 tot 51.200 iso, welke kan worden uitgebreid naar 50 tot 204.800 iso, zodat je ook bij moeilijke lichtomstandigheden zoals in een zaal nog dynamische beelden vast kunt leggen. Natuurlijk ontbreekt ook de 5-assige beeldstabilisatie niet zodat je ook bij het gebruik van telelenzen of langere sluitertijden een scherp beeld krijgt.

Meet & shoot in Omnisport

Op woensdag 27 september gaan we om 18:00 uur van start met een uitleg over de belangrijkste punten van de Sony A9. Natuurlijk doen we dat samen met experts van Sony, waaronder niemand minder dan Gustav Kiburg, zodat je goed voorbereid bent op de praktijksessie. Daarna staat er vanaf 19:00 uur voor alle deelnemers een Sony A9 en verschillende objectieven klaar om langs de wielerbaan de camera eens goed aan de tand te voelen! Je krijgt van ons een geheugenkaart die je naar hartenlust vol kunt schieten tot 21:00 uur. De camera lever je vervolgens weer in, maar de geheugenkaart mag je mee naar huis nemen! Tot 22:00 uur is er ruimte voor nabespreking van de ervaringen en een afsluitend drankje. Als een van onze gasten profiteer je deze avond natuurlijk ook van exclusief Sony voordeel.

Programma

17:30 - Ontvangst bij Omnisport
18:00 - Presentatie Sony A9
19:00 - Hands-on met de Sony A9 langs de wielerbaan
21:00 - Nabespreking
22:00 - Einde

Wil jij erbij zijn?

Deelname aan dit event is helemaal gratis! We hebben plek voor maximaal 18 deelnemers, dus meld je snel aan via onderstaand aanmeldformulier als je mee wil doen. Ben jij benieuwd of dit de juiste camera voor jou is? Dan moet je zeker bij de Meet & Shoot met de Sony A9 op woensdag 27 september aanwezig zijn! Deelnemers krijgen uiterlijk vrijdag 22 september per e-mail bericht. Inschrijving is gesloten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie