Workshops bruidsfotografie van Eppel Fotografie

Een goede fotograaf worden is niet makkelijk. Het kan een lange en soms saaie weg zijn om alles zelf uit te vogelen. Daarom kun je bij Ralf Czogallik terecht voor hele gave, inspirerende, boeiende en natuurlijk leerzame workshops op het gebied van bruidsfotografie. Deze worden niet alleen in Nederland gehouden, het is zelfs mogelijk om mee te gaan naar bijzondere plekken in het buitenland voor geweldige workshops op locatie!

Ralf Czogallik van Eppel Fotografie is in 2013 verkozen tot beste Bruidsfotograaf van Nederland, heeft meerdere awards in de wacht gesleept tijdens de Masters of Dutch Wedding Photography, en heeft zelfs meerdere prijzen in het buitenland in de wacht gesleept! Omdat iedereen een andere weg bewandeld organiseert hij diverse workshop-programma's toegespitst op de professionele fotograaf. Hierbij krijg je veel persoonlijke aandacht zodat je jouw eigen stijl kunt ontwikkelen, en ontdekt hoe jij je kunt onderscheiden van de rest.

Workshops in Nederland

Van enkele prive-les tot workshop bruidsfotografie, bij Eppel fotografie zit je goed. Ralf en zijn team gaat jou alles leren wat je nodig hebt om een succesvol bruidsfotograaf te worden. Hierbij komt niet alleen het maken van foto's, maar ook een stukje marketing, het aansturen van het bruidspaar en fotografie-technieken aan bod. Want bruidsfotografie is absoluut een vak op zich, en dat gaat verder dan alleen maar geweldige foto's maken!

Workshops in het buitenland

Een leerzame meerdaagse sessie combineren met een bezoek aan een geweldig mooie locatie in Europa? Op een trip naar het onbekende met een echt bruidspaar? Dan moet je zeker mee met 1 van de workshops in het buitenland van Eppel Fotografie! Ga mee naar Ibiza, Bologna of 1 van de andere bijzondere locaties en laat je onderdompelen in een geweldige ervaring. In een kleine groep ga je aan de slag om geweldige foto's te maken met een echt bruidspaar. We gaan op zoek naar de mooiste plekjes van de omgeving voor unieke foto's, met uitgebreide begeleiding zodat je bij thuiskomst in Nederland vol inspiratie en enthousiasme verder kunt met je vak!

Bekijk alle workshops op de site van Eppel Fotografie »