za 22 sep. - Masterclass Stock Photography door Tony Vingerhoets

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als stock photographer en je fotografie uitbreiden en er misschien wel geld mee verdienen? Dan kun je heel erg veel leren tijdens deze Masterclass Stock Photography door Tony Vingerhoets op zaterdag 22 september bij CameraTools in Apeldoorn! 

Tony is een fotograaf die werkt met Canon EOS camera’s en Canon lenzen, met een voorkeur voor de Canon 5DsR i.c.m. TS-E tilt-shift lenzen vanwege zijn hang naar architectuur en urban landscapes. Het afgelopen decennium heeft hij gewoond en gewerkt in China waar de number 1 real estate developer SOHO China zijn grootste opdrachtgever was. Daarnaast heeft hij door heel China gereisd en er de mooiste plekken gefotografeerd waarmee hij o.a. een collectie van ruim 6000 stockfoto’s heb opgebouwd.

Terug in de Benelux werkt hij voor Shutterstock, Istock, Fotolia, Dreamstime en Alamy en daarnaast ook voor Canon Europe, EOSzine en diverse Canon Pro Dealers. Voor CameraTools heeft hij een unieke Stock Photography Masterclass ontwikkeld gericht op fotografen die met hun foto’s in de stockfoto-industrie geld willen maken. De Masterclass behandelt alle relevante aspecten en geeft helder inzicht en guidelines hoe jij een carrière als stock shooter kunt beginnen. Grijp nu je kans en schrijf je in!

Bestel jouw ticket