zo 2 sep. - Exclusieve masterclass van Brendan de Clercq in Studio de Clercq

Studio de Clercq opent zijn deuren

Topfotograaf, Profoto specialist en Sony ambassadeur Brendan de Clercq zal op 31 augustus zijn eigen studio gaan openen, Studio de Clercq! In zijn nieuwe studio in Alkmaar kan hij zijn liefde voor fotografie, kunst en lifestyle combineren in één waanzinnige ruimte. Deze uitvalsbasis is niet alleen een plek om te creëren en tentoon te stellen, maar zal ook de locatie zijn voor een nieuwe serie masterclasses.

Op zondag 2 september organiseert CameraTools in samenwerking met Brendan en Sony een exclusieve masterclass om de opening van Studio de Clercq te vieren! Tijdens een geheel verzorgde dag van 10:00 tot 16:00 uur leer je van de meester zelf van alles en nog veel meer op het gebied van portret- en straatfotografie. Natuurlijk zit hier ook een geheel verzorgde lunch bij!

 

Ben jij er bij op 2 september?

Wil jij een van de twintig genodigden zijn bij deze masterclass ter waarde van 100 euro? Dat kan! Stuur ons je motivatie en misschien ben jij straks een van onze gasten tijdens deze masterclass in Studio de Clercq. De gelukkige winnaars worden uiterlijk maandag 27 augustus per e-mail uitgenodigd.

Motivatieformulier
Naam
E-mailadres
Ik fotografeer met...
Motivatie